Ghinion la semafor

de | 14/07/2016 | Fără categorie

A fost zi cu ghinion miercuri, 13 iulie, pentru trei șoferi, dar mai ales pentru un pasager al unui autoturism. Trei mașini au fost implicate într-un eveniment rutier, din cauză că un tână din Horia nu a apăsat la timp frâna.

Accidentul a avut loc în jurul orei 18.25, pe strada Ștefan cel Mare din Roman. ”Din primele cercetări se pare ca în timp ce un bărbat de 22 ani, din comuna Horia, conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din Roman, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autoturism care circula în fața sa, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat într-un al treilea autoturism care se afla oprit la culoarea roșie a semaforului electric. Urmare a producerii accidentului, un pasager din al doilea autoturism care a fost implicat în tamponare, respectiv care a fost acroșat de primul autoturism și proiectat în al treilea autoturism, a fost rănit grav”, precizează polițiștii nemțeni.

În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. snailme

    A avut insa ghinion cu carul. Printre masinile care asteptau schimbarea culorii semaforului se afla si una de Politie.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.