Nemțeni prinși departe de casă

de | 15/07/2016 | Județean

Un echipaj al Poliției Române a preluat, pe 12 iulie, de la autoritățile judiciare din Franța, un bărbat de 31 ani din comuna Grumăzești care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat în anul 2014, de Judecătoria Tîrgu Neamț, la o pedeapsă de trei ani și cinci luni de închisoare. Bărbatul fusese arestat pe teritoriul Franței în cursul lunii martie 2016.

În ziua de 13 iulie, lucrători din cadrul Serviciului Poliție Transporturi Aeriene Henri Coandă au depistat, cu ocazia verificării formalităților de intrare în țară prin punctul Otopeni, un bărbat de 25 ani din Roman care poseda mandat de executare a pedepsei, fiind condamnat în anul 2016, de Judecătoria Roman, la o pedeapsă de 180 zile de închisoare.

Ambii nemțeni au fost încarcerați în Penitenciarul Rahova.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.