Liviu Harbuz a dat PSD pe UNPR

de | 18/07/2016 | Fără categorie

După înfrângerea de la alegerile locale, când a candidat pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț, deputatul Liviu Harbuz a renunțat și la familia politică. UNPR a anunțat luni, 18 iulie, că deputatul nemțean s-a înscris în formațiunea politică condusă de Valeriu Steriu, partid ce va dispărea peste doar două zile.

Înscrierea lui Liviu Harbuz în UNPR pare, la prima vedere, lipsită de sens, întrucât această formațiune politică va fi absorbită de PMP, partidul lui Traian Băsescu, la congresul extraordinar de miercuri, 20 iulie. Liviu Harbuz a fost numit luni, și președinte interimar al UNPR Neamț, astfel că deputatul a făcut această mișcare, cel mai probabil, pentru a obține o funcție de conducere în noul partid Mișcarea Populară.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.