Deszăpezirea din Neamț, dorită de firme din București, Bacău și Suceava

de | 24/07/2016 | Județean

Deszăpezirea pe drumurile naționale din județul Neamț este dorită de societăți comerciale care au sediul în București, Bacău și Suceava.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNDANR) a demarat procedura de achiziție publică în vederea încheierii de acorduri cadru servicii avand ca obiect „întreţinere curentă pe timp de iarnă 2016 – 2020”. astfel, pe 19 iulie, la sediile direcţiilor regionale a avut loc depunerea ofertelor.

Pentru lotul administrat de Secția Drumuri Naționale Piatra-Neamț au fost depuse două oferte: una a firmei SC Wins Construct Project SA, firmă ce are capitalul social în municipiul București, iar cea de-a doua a asocierii de firme SC Florconstruct SRL și SC Rad Trans SRL, firme îngregistrate în municipiile Suceava, respectiv Bacău.

Ofertele depuse se află în proces de evaluare, de comisia de licitație. Perioada estimată pentru evaluarea ofertelor este conform legislației în vigoare, respectiv de maxim 25 de zile de la data deschiderii ofertelor.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.