Primăria include în Comisia de urbanism o persoană judecată pentru corupție

de | 24/07/2016 | Local

Administrația publică locală pare să nu fi aflat de problemele pe care le are cu legea arhitectul romașcan Mihai Haivas. Altfel nu se explică nominalizarea acestuia ca membru în Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism.

Proiectul de hotărâre referitor la componența acestei comisii a fost inclus pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Local de marți, 26 iulie. Conform documentului, persoanele nominalizate a fi parte a acestei comisii sunt Ana-Maria Alexe – arhitectul șef al Primăriei, Lucian micu – viceprimarul municipiului Roman, Gelu Tudorache – arhitect, Mihai Haivas – arhitect, Biatrice Popuțoaia – inginer, consilier la Agenţia de Protecţie a Mediului Neamţ, Adrian Ciobanu – muzeograf, Complexul Muzeal Judeţean Neamţ și Nicolae Bogoi-Mahu-Rusin– inginer constructor.

După cum înRoman.ro a scris aici, la începutul acestei luni Mihai Haivas a fost trimis în judecată de DNA pentru că ar fi participat la obținerea ilegală de fonduri europene într-un contract al cărui beneficiar este Primăria Bacău.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.