Corduneanu va fi cu ochii pe gunoaie la EcoNeamț

de | 26/07/2016 | Județean

Consiliul Județean Neamț va fi reprezentat în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) EcoNeamț de consilierul județean Eduard Corduneanu. Numele lui Eduard Corduneanu este legat de societatea de salubritate Rossal SRL Roman, fiind fondată de rude ale sale.

ADI EcoNeamț are ca obiect principal de activitate gestionarea deşeurilor şi serviciile de salubrizare a localităţilor. Județul Neamț este reprezentat în Adunarea Generală a Asociaţiei de preşedintele Consiliului Județean, dar acesta are dreptul de a delega pe altcineva. Lucru pe care Ionel Arsene l-a făcut marți, 26 iulie, când a semnat dispoziția de reprezentare.

Având în vedere atribuţiile ce îmi revin în cadrul ADI EcoNeamț, am hotărât ca domnul consilier Eduard Corduneanu să fie cel care mă va reprezenta, în calitatea mea de preşedinte CJ Neamţ, în cadrul Adunării Generale a asociației. Mă aştept ca domnul Corduneanu să aibă o contribuţie semnificativă la evoluţia EcoNeamț. Am încredere că, datorită pregătirii și experienței sale profesionale, dar şi rezultatelor bune pe care le-a obţinut de-a lungul timpului în funcţiile pe care le-a ocupat, desemnarea domnului Eduard Corduneanu este alegerea corectă„, a declarat Ionel Arsene, preşedinte Consiliului Județean Neamţ.

Eduard Corduneanu a fost, înainte de fi membru al actualului legislativ local, directorul Agenției pentru Protecția Mediului Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.