Când se va deschide bâlciul

de | 26/07/2016 | Local, Util

Ediția din acest an a bâlciului din Roman se va deschide oficial joi, 28 iulie, la ora 10.30. Anunțul a fost făcut de primarul Laurențiu Leoreanu, la ședința ordinară a Consiliului Local Roman. Edilul i-a invitat, totodată, pe consilierii locali să participe la deschiderea oficială a bâlciului.

Față de anii anteriori, bâlciul din acest an va fi organizat diferit. Astfel, tarabele de pe străzile Renașterii și Viitorului vor fi eliminate complet, iar comercianții vor putea să își expună marfa în interiorul zonei bazarului, într-o parcare alăturată și pe strada Colectorului.

Bâlciul va oferi distracție romașcanilor până pe data de 6 august. Sărbătoarea Schimbării la Față va fi, totodată, și ultima zi a bâlciului, așa cum se întâmplă în fiecare an, de mai bine de un secol și jumătate.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.