Jandarmi răsplătiți

de | 01/08/2016 | Actualitate, Județean

Luni, 1 august, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, în cadru festiv, a avut loc ceremonia de înaintare în grad la termen a 15 jandarmi, un ofiţer şi 14 subofiţeri.

Astfel, ”a fost avansat la gradul de locotenent Vlad Zimnicaru -comandant de pluton la Detaşamentul 3 Jandarmi Bicaz, la gradul de plutonier adjutant şef – Viorel Grădinaru, Daniel Hăisan, Dumitru Ivănesei şi Dan Lupu, la gradul de plutonier major – Corneliu Buştihan, Ionuţ Diaconu, Florin Ilaşc, Cristian Leonte, Ovidiu Mărgian şi Gabriel Racariu, iar la gradul de plutonier au fost avansaţi patru subofiţeri după cum urmează: Dumitru Cîrjă, Gabriel Cozaciuc, Alexandru Păscăriţa şi Adrian Ungureanu”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Neamț.

„Aceste grade militare sunt cele mai reprezentative simboluri ale muncii pe care a-ţi desfăşurat-o în ultimii ani, drept pentru care vă felicit şi vă doresc mult succes în activitatea dumneavoastră viitoare. Să fiţi mândri de haina pe care o purtaţi!”, le-a spus maiorul Radu Olariu, inspectorul șef al IJJ Neamț, militarilor avansați.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.