Hoți de țigări și alcool prinși în Tămășeni

de | 02/08/2016 | Rural

În noaptea dinspre 1 spre 2 august 2016, după miezul nopții, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Tămăşeni au fost sesizați și au surprins în flagrant o persoană care a ieșit dintr-un magazin, iar la vederea echipajului de poliție a încercat să fugă. Suspectul, un tânăr de 27 de ani din Tămășeni, a fost prins și condus la sediul Postului de Poliție pentru audieri, iar la scurt timp alți doi tineri au fost depistați pe raza comunei, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că tânărul de 27 de ani a pătruns într-un magazin, de unde a sustras 3 pachete de ţigări. Totodată, în urma extinderii cercetărilor s-a mai stabilit că, în aceeași noapte, toți au pătruns într-un bar din localitate, de unde ar mai fi sustras sticle de băuturi alcoolice, valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 2500 lei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.