Restricții la apă din cauza caniculei

de | 02/08/2016 | Județean, Rural, Util

Update: în intervalul orar 10:00 – 16:00, 22:00 – 06:00 furnizarea apei potabile este sistata în localitatea Horia.

Compania Judeţeană ApaServ SA anunță că a restricţionat furnizarea apei potabile în localităţile Horia și Ruginoasa, din cauza scăderii debitului sursei. ”Acesta este cauzat de temperaturile ridicate din ultima perioadă. Programul de furnizare de apă potabilă pentru cele două localităţi (Horia şi Ruginoasa) este între orele 6.00 și 22.00. Imediat ce debitele vor reveni la parametrii proiectaţi, vă vom anunţa şi ridica această restricţie”, se precizează într-o informare a operatorului de apă.

Tot din cauza căldurii și a lipsei precipitațiilor, ApaServ a făcut un apel ”către toţi utilizatorii, în special utilizatorii casnici, să folosească în mod raţional apa potabilă din reţeaua publică, respectiv să nu folosească apă potabilă pentru irigaţii, pentru a se putea asigura furnizarea serviciului în condiţii normale tuturor clienţilor”.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.