Invitație pentru romașcanii din diaspora

de | 03/08/2016 | Local, Util

Romașcanii care lucrează la mii de kiometri distanță de casă, dar au ales să vină acasă în această perioadă, sunt invitați la o întâlnire cu primarul Laurențiu Leoreanu. Această întâlnire va avea loc joi, 18 august, la ora 10.00, în sala de consiliu a Primăriei Roman.

Pe data de 18 august va avea loc întâlnirea cu stranierii, în cadrul lunii august, care știți că este luna de gustar, când va avea loc și Târgul Meșterilor Populari, Târgul de Gustar și Zilele Diasporei. În cadrul zilelor diasporei lansăm și întâlnirea din 18 august cu stranierii care, probabil, va avea loc la sediul Primăriei municipiului Roman”, a spus primarul Leoreanu.

Nu este prima dată când edilul lansează o asemenea invitație, dar ultima discuție organizată a avut loc cu mai mulți ani în urmă. De la romașcanii din diaspora, edilul vrea să afle părerea despre dezvoltarea municipiului și ce s-ar putea îmbunătăți în Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.