IPS Ioachim cere sprijinul președintelui CJ

de | 03/08/2016 | Județean, Religie

Înalt Preasfintitul Părinte (IPS) Ioachim, arhiepiscop al Romanului și Bacăului, s-a întâlnit miercuri, 3 august, cu președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț, Ionel Arsene, la sediul instituției județene. Alături de IPS Ioachim s-a aflat și arhimandrit Pimen Costea, vicar administrativ.

Conform unui comunicat al CJ Neamț, vizita a avut un caracter lucrativ, în cadrul discuțiilor fiind stabilite premisele unor viitoare parteneriate în folosul comunităților din Neamț, de la proiecte de natură socială până la cele de natură culturală.

Am găsit la președintele Arsene deschiderea și sprijinul de care Arhiepiscopia Romanului și Bacăului are nevoie pentru a-si putea îndeplini proiectele asa cum se cuvine. Cât de curând rezultatele discuțiilor și a muncii noastre, acestea vor ajunge la cât mai mulți oameni. Mă bucur că instituția Consiliului Județean Neamț are un președinte care își întoarce fața și spre Roman„, a declarat IPS Ioachim, Arhiepiscop al Romanului și Bacaului.

Am avut bucuria de a primi astăzi vizita Înalt Preasfintitului Părinte Ioachim, reușind sa întărim colaborarea existenta dintre CJ Neamț si Arhiepiscopia Romanului și Bacăului. Vom avea demersuri comune în domenii de interes comunitar și împreună vom contribui la îmbunătățirea vieții locuitorilor din Neamț din punct de vedere social, cultural și chiar din punct de vedere a sănătății”, a declarat președintele CJ, Ionel Arsene.

Este pentru prima dată când un arhiepiscop al Romanului face o astfel de vizită la Consiliul Județean Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.