Mâncarea animalelor, făcută scrum de la o lumânare

de | 03/08/2016 | Local, Util

Au fost trei ceasuri rele pentru o familie din Roman. Marţi seară, la ora 21.51, pompierii au fost anunțați că a izbucnit un incendiu la adăpostul de animale al unui localnic din municipiul Roman, strada Petrodava. La locul indicat s-au deplasat opt subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu două autospeciale de stins incendii.

Pompierii au stins incendiul, în urma căruia au ars paiele depozitate în podul construcţiei, fiind vorba de o cantitate de aproximativ 200 de kilograme. Animalele, câţiva porci, au fost evacuate până la sosirea pompierilor. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii închise; proprietarul a iluminat adăpostul cu ajutorul unei lumânări, pe care a ataşat-o la partea de sus a construcției. A ieşit în curte, fiind chemat de soţie, şi a uitat de lumânare, care a dus la aprinderea paielor.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.