Șase victime în 12 ore

de | 04/08/2016 | Local, Rural

Cinci tineri au ajuns la spital, în noaptea de mieruri spre joi, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 1.30.

Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că, în timp ce o tânătă de 20 de ani conducea un autoturism pe DC 54, în afara localității Simionești, pe un sector de drum curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra vehiculului, a ajuns pe sensul opus de mers, părăsind partea carosabilă și oprindu-se pe un teren agricol. În urma acestui eveniment a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto cât și a celor patru pasageri aflați în autoturism, tineri cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani din comuna Tămășeni. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Cercetările continue sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Un alt eveniment rutier a avut loc joi, 4 august, în jurul orei 13.00, pe drumul european E85, la ieșirea din Roman spre Iași. Un bărnat de 31 de ani, din Tămășeni, conducea o mașină pe direcția Iași – Roman. Ajuns la intersecția cu strada Plopilor, conducătorul auto ar fi vrut să facă la stânga, dar nu ar fi acordat prioritate de trecere unui motociclist care mergea pe sensul de mers Roman – Iași. În urma impactului, motociclistul a ajuns la spital. Nici el și nici șoferul nu consumaseră alcool înainte de a deveni participanți în trafic.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.