Bâlciul a adus profit Primăriei

de | 08/08/2016 | Local

Zece zile a durat ediția din acest an a bâlciului, perioadă în care mii de romașcani și persoane din alte localități au venit în zona bazarului, zonă care s-a umplut de utilaje pentr udistracție, de terase de alimentație publică și de tarabe cu diverse produse. Agitația din bâlci a fost de bun augur pentru administrația locală, fiindcă și încasările au fost pe măsură.

”La finalul bâlciului, pe data de 6 august, s-au realizat încasări de 116.170 de lei. Cheltuiala cea mai complexă pentru acest eveniment a fost cheltuirea a 15.000 de lei pentru închirierea unei suprafețe de teren în vederea amplasării tonetelor și corturilor cu haine, căciuli de blană. Nu s-au înregistrat evenimente deosebite pe parcursul acestui bâlci anual, totul a decurs în normalitate”, a precizat Constantin Cudalb, purtător de cuvânt al Primăriei Roman.

O sumă similară a fost obținută de Primăria Roman și la ediția din 2015 a bâlciului anual. Atunci, banii au fost utilizați pentru terminarea parcării etajate de la Piața Centrală. Anul acesta se dorește a se realiza lucrări la Hala Centrală.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.