Program normal de furnizare a apei

de | 16/08/2016 | Rural, Util

Programul de furnizare a apei în comunele Horia și Ruginoasa a revenit la normal, după două săptămâni. La începutul lunii august, reprezentanții companiei ApaServ au anunțat că restricţionează furnizarea apei potabile în localităţile Horia și Ruginoasa, din cauza scăderii debitului sursei. ”Acesta este cauzat de temperaturile ridicate din ultima perioadă. Programul de furnizare de apă potabilă pentru cele două localităţi (Horia şi Ruginoasa) este între orele 6.00 și 22.00”, au anunțat, pe data de 2 august, reprezentanții operatorului regional de apă și canalizare.

La Horia, restricția a fost chiar mai mare: furnizarea apei a fost sistată și în intervalul orar 10.00  – 16.00. Astfel, locuitorii comunei de lângă Roman au avut apă la robinet doar câte zece ore pe zi.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.