Romașcanii care nu au avut nevoie de ajutoare

de | 17/08/2016 | Local, Util

Sute de romașcani nu au ridicat ajutoarele sociale la care au dreptul. Primăria le-a făcut o ultimă invitație dar, dacă nu vor veni, persoanele vor pierde pachetele de care ar putea beneficia prin programul european.

”În momentul de față mai sunt de distribuit circa 300 de pachete cu alimente. Am procedat la renotificarea persoanelor care nu s-au prezentat în vederea ridicării acestor alimente. Până la sfârșitul săptămânii îi așteptăm în vederea ridicării acestora, în caz contrar urmând a raporta la Prefectură, instituția care și coordonează acest program, numărul de pachete care a rămas și care nu s-au ridicat și Prefectura urmând a decide în ceea ce privește destinația acestora”, a precizat Lucian Micu, viceprimarul municipiului Roman.

Programul european pentru ajutorarea persoanelor defavorizate include, doar la nivelul municipiului Roman, peste 4.000 de beneficiari.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.