Motociclist rănit în intersecție

de | 28/08/2016 | Local

În seara de 27 august, la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Mihai Viteazu, din Roman, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală gravă a unui motociclist. Din primele cercetări se pare că o femeie de 56 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare; ajunsă la intersecția cu strada Mihai Viteazu, aceasta schimbă direcția de deplasare către stânga fără a acorda prioritate de trecere unei motociclete, condusă din sens opus de mers de către un tânăr de 28 de ani. Cele două autovehicule au intrat în coliziune și după impact motociclistul a căzut pe partea carosabilă și a fost acroșat de un alt autoturism condus pe strada Ștefan cel Mare de către un tânăr de 24 de ani din Prahova.

Conducătorii auto au fost testați aloolscopic, iar rezultatele au fost negative. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.