Cosilierii județeni și primarii liberali au donat sânge pentru a salva vieți

de | 30/08/2016 | Județean

Liberalii s-au trezit dis-de-dimineață marți, 30 august, pentru a face o faptă bună. Din dorința de a da un exemplu și de a-i provoca și pe alții să le urmeze exemplul, membrii PNL au venit la punctul fix de recoltare din Ambulatorul de Specialitate al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman încă de la ora 7.00.

Liberalii care au donat sânge de dimineață au fost consilierii județeni Mihaela Isciuc, Lucian Pelepco, Gabriel Lucaci, primarul comunei Cordun – Adrian Ciobanu, primarul comunei Gherăiești – Pavel Bereșoaie, primarul comunei Boghicea – Mihai Cazamir, viceprimarul comunei Cordun – Ioan Tiron, viceprimarul comunei Gherăiești – Petru Andrieș, viceprimarul comunei Bahna – Sergiu Ciobanu și Petru Dămoc.

Astăzi, împreună cu o parte din colegii mei, consilieri județeni ai Partidului Național Liberal și primarii liberali din zona Romanului am decis să donăm sânge la Spitalul Municipal de Urgență Roman pentru că unitatea spitalicească se confruntă cu lipsa de sânge. Prin această acțiune, dorim să tragem și un semnal de alarmă către locuitorii din comunele arondate Romanului, în ideea de a veni și dânșii să contribuie la această campanie de donare de sânge deoarece toți cetățenii din zonele arondate Romanului beneficiază de serviciile acestui spital. Vom fi în jur de 35 de persoane care vor veni să doneze. Este prima dată când donez, dar o fac cu bucurie, știind că voi putea ajuta o persoană cu acest gest al meu”, a declarat Lucian Pelepco, consilier județean PNL.

Liberalii vor dona cele șapte tichete pe care l-a primit fiecare pentru donare unor persoane care au nevoie de ajutor. Gestul consilierilor județeni vine ca o completare a unei acțiuni similare realizate de primarul Leoreanu și consilierii locali ai PNL. În zilele ce urmează, toți primarii liberali din zona Romanului vor veni să doneze sânge; la fel vor face și alți membria ai PNL care nu au putut ajunge marți să doneze, așa cum a fost cazul consilierului județean Dumitru Acatrinei. Acțiuni similare vor fi organizate în viitorul apropiat și de Organizația Femeilor Liberale Neamț și Organizația Tineretului Liberal Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.