Dovada plății amenzii și alte documente, prin e-mail la IPJ Neamț

de | 31/08/2016 | Județean, Util

Actul de identitate și dovada plății amenzii de circulație se pot trimite, scanate, pe adresele de e-mail ale Inspectoratului de Poliției Județean (IPJ) Neamț. IPJ Neamț pune în aplicare prevederile ordonanței de urgență a Guvernului privind stabilirea unor măsuri care să reducă birocrația.

Astfel, atât copia actului de identitate, cât și dovada plății amenzii de circulație se pot trimite, scanate, pe adresa de e-mail a fiecărui inspectorat de poliție județean. Pe site-ul IPJ Neamț – www.nt.politiaromana.ro – la secțiunea „Contact”, găsiți datele de contact ale Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.
Noutăți:

  • transmiterea copiei actului de identitate, scanată, în vederea eliberării certificatului de cazier judiciar, se poate face la adresa de e-mail cazier@nt.politiaromana.ro;
  • dovada plății amenzii se poate trimite, scantă, pe adresa de e-mail oug41.2016.sr@nt.politiaromana.ro;
  • pentru eliberarea de documente e suficient să transmiteți copia scanată a documentului de identitate, împreună cu solicitarea pe care doriti să o inaintați instituției la adrea cabinet@nt.politiaromana.ro.

Totodată, pentru obținerea certificatului de cazier judiciar, nu se mai solicită timbrul fiscal în valoare de doi lei.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.