Subprefectul de la Roman depune jurământul

de | 02/09/2016 | Județean

Noul subprefect al județului Neamț va depune jurământul pentru noua funcție luni, 5 septembrie, la prânz. Guvernul a luat decizia numirii unui nou subprefect la Neamț în ședința de miercuri, 31 august, după ce fostul subprefect, Gheorghe Neculae, a fost demis în urmă cu mai multe luni, iar cel numit în această funcție, prin detașare, este romașcanul Vlad Ciurea.

Vlad Ciurea are 36 de ani și a fost vicepreședinte al organizației PNL Roman. În 2013 a câștigat concursul pentru postul de comisar șef al oficiului de la Neamț. Noul subprefect de Neamț este absolvent al Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași și, înainte de a deține funcții publice, a fost director comercial la o societate privată.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.