„Bonus” la percheziții: unelte de pescuit interzise

de | 08/09/2016 | Rural

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani au efectuat marți, 6 septembrie, patru percheziții domiciliare la locuințele a patru bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 37 de ani, toți din Cordun, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt.
În urma activităților desfășurate, au fost identificate în locuințele perchiziționate plase din fire textile de tip monofilament (năpatcă), unelte de pescuit interzise atât la deținere cât și la pescuit. Cele șapte plase de pescuit, totalizând 55 de metri, au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării. Totodată, au mai fost găsite și bunuri dobândite în urma săvârșirii infracțiunii de furt dintr-o societate comercială, ce au fost ridicate până la soluționarea cauzei penale.
Polițiștii au extins cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de deţinerea uneltelor de plasă de tip monofilament și continuă investigațiile pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.