Ce atribuții va avea administratorul Angheluță

de | 14/09/2016 | Județean

După cum înRoman.ro a scris aici, Vlad Angheluță este noul administrator public al județului Neamț. Fostul prefect va trebui să se ocupe de proiecte pentru județ, începând de la gândirea acestora și până la implementarea lor.

Pentru mine, în primul rând, este o nouă provocare profesională. Sunt convins că voi face față cerințelor postului. E o etapă, zic eu, normală, în cariera mea profesională și cred că pot aduce un plus în funcționarea Consiliului Județean prin ocuparea funcției de administrator public. Voi coordona mai multe direcții: Direcția Proiecte, Programe și Dezvoltare Județeană, Direcția de Management, Direcția Generală Buget-Finanțe și Serviciul Administrativ din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean. Pornind de la sănătate, educație, infrastructură, mediul de afaceri, cultură, toate sunt importante, trebuiesc prioritizate și, cu siguranță, în perioada contractului meu de management veți auzi vești noi, sper bune, despre tot de înseamnă proiecte. Categoric, pentru că știm foarte bine subfinanțarea sistemului, în general, ne vom axa foarte mult pe dezvoltarea și implementarea de proiecte cu componentă de finanțare nerambursabilă”, a precizat Vlad Angheluță.

Acesta nu va putea să stabilească care dintre proiecte au prioritate și va trebui să țină cont de părerea conducerii Consiliului Județean Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.