Încarcerați pentru violență

de | 22/09/2016 | Local, Rural

Lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Români au depistat miercuri, 21 septembrie, pe raza comunei Bahna, un bărbat de 35 ani din comună care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Tribunalul Neamț la patru ani și șase luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, în forma tentativei. În fapt la data de 4 octombrie 2015, pe fondul unei stări de ebrietate și a unor conflicte verbale, și-a agresat fizic fratele cu un obiect tăietor.

Tot miercuri, 21 septembrie, la Poliția municipiului Roman s-a prezentat un bărbat de 21 ani din comuna Doljești care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. În fapt, la data de 4 septembrie 2014, bărbatul a agresat fizic o persoană care a necesitat pentru vindecare un număr de 25 – 30 de zile de îngrijiri medicale.

Bărbații au fost încarcerați în Penitenciarul Bacău.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.