Clotilde Armand vine la Roman

de | 23/09/2016 | Politică

Clotilde Armand, vicepreședinte al Uniunii Salvați România (USR), va veni la Roman sâmbătă, 24 septembrie. Aceasta se va întâlni cu simpatizanții USR la ora 15.30, la United Restaurant & Pub, str. Principatele Unite nr. 3. Întâlnirea se va încheia cu o conferință de presă la ora 17.30, în același loc.

Duminică, 25 septembrie, la ora 12.00, va avea loc întâlnirea cu simpatizanții din Piatra Neamț, Târgul Neamț și împrejurimi la Terasa CUSOS, în Piața Stefan cel Mare. Întâlnirea se va încheia cu o conferință de presă la ora 14,30.

Clotilde Armand este manager executiv, inginer format la MIT şi la Ecole Centrale Paris, cu peste 18 ani de experiență în management și consulting pentru giganți industriali din Europa și America de Nord. A fost manager de proiect pentru proiecte industriale de anvergură, precum domeniul “Sisteme” al Airbus A380, coordonând peste 1000 de ingineri în Toulouse şi Hamburg. Din septembrie 2013, Clotilde Armand este director general pentru filialele Egis din România, Bulgaria și Moldova, în care lucrează 200 de ingineri pentru proiecte majore de infrastructură din aceste țări.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.