Metoda „Accidetnul” nu a funcționat la Tămășeni

de | 29/09/2016 | Rural

O femeie a fost trezită din somn să i se spună că fiul ei a făcut acccident. Din fericire, persoana contactată nu a crezut ceea ce i s-a zis la telefon și a acționat corect, sunându-și copilul. În noaptea de 28 spre 29 septembrie polițiștii Postului de Poliție Tămășeni au fost sesizați despre faptul că o femeie de 67 de ani din localitate a primit un apel telefonic prin care era anunțată că fiul său a fost implicat într-un accident rutier.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că o persoană necunoscută a apelat pe telefonul fix femeia, în jurul orei 00.30, și sub pretextul că fiul acesteia este implicat într-un accident i-a solicitat o sumă de bani. Persoana vătămată nu a dat curs solicitării, verificând informația și constatând că fiul său se afla la domiciliu. Polițiștii au demarat cercetările în vederea identificării autorului și a tragerii acestuia la răspundere penală pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de înșelăciune.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.