Tâlhari din Valea Ursului, trimiși după gratii

de | 02/10/2016 | Rural

În dimineața zilei de 1 octombrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valea Ursului au reținut doi bărbați de 27 și 28 de ani din localitate, pe numele acestora fiind emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea de către Judecătoria Agnita, județul Sibiu. Aceștia au fost condamnați la doi ani și opt luni de închisoare, respectiv la doi ani și patru luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate şi tâlhărie.
În baza mandatelor s-a procedat la căutarea persoanelor în cauză, care au fost identificate, reținute şi escortate la Penitenciarul Bacău.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Document: Crește tariful la apă și canalizare

Tarifele pe care romașcanii le vor plăti pentru serviciile de apă și canalizare se vor majora, începând cu luna viitoare. “Cadoul de Paște” a fost votat de adunarea generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară AquaNeamț...

Locuri de muncă în Roman

Direcția Locală de Ocupare a Forței de Muncă a făcut publice locurile de muncă disponibile la...

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca