Element de muniție în curtea fabricii

de | 03/10/2016 | Local

Duminică, 2 octombrie, în jurul orei 12.21, dispeceratul comun ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la 112, despre descoperirea unui element de muniție la o societate comercială din municipiul Roman. La locul intervenţiei s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu un ofițer, un subofițer și autospeciala pirotehnică.

Echipajul a ridicat, în vederea depozitării și ulterior a distrugerii, o lovitură de aruncător de calibru 82 de milimetri. Muniția a fost descoperită de un angajat al societății, în curtea acesteia, în canalul de transport al sfeclei de zahăr, pe timpul lucrărilor la canalul respectiv. Descoperirea elementelor de muniție la fabrica de zahăr, în perioada în care la sediul societății ajung mii de tone de sfeclă strânsă de pe câmp de fermieri, nu reprezintă o noutate. Anual, echipajul pirotehnic este solicitat de mai multe ori pentru a ridica elemente de muniție colectate la un loc cu sfecla și aduse la fabrică.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.