În pericol de moarte din cauza vinului

de | 03/10/2016 | Rural

Trei persoane au  fost în pericol de moarte duminică după-amiază și au fost salvate datorită intervenției pompierilor romașcani. În jurul orei 15.35, militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman au fost alertați cu privire la faptul că în localitatea Cordun, în beciul unei gospodării sunt căzute trei persoane, intoxicate cu gazul emanat de mustul aflat în fierbere.

La locul producerii evenimentului s-au deplasat cinci subofițeri cu o autospecială de capacitate medie din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Pompierii salvatori au acționat pentru degajarea persoanelor – o femeie și doi bărbați -, din beciul în care aceștia au căzut. Victimele au fost preluate de către de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Neamț. Persoanele de sex masculin au ieșit din starea de inconștiență, iar persoana de sex feminin a rămas inconștientă, dar cu funcțiile vitale prezente.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.