Începe concursul pentru directorii de școli

de | 11/10/2016 | Județean

Directorii de școli intră în focul concursului pentru ocuparea funcției pe care până acum au ocupat-o prin delegare sau pentru care concurează acum, în speranța că o vor obține. Marți dimineață, Consiliul  Local Roman s-a reunit în ședință de îndată pentru a schimba un membru al comisiei de concurs la una din școlile din oraș. Consilierul Grațian Iacob a fost înlocuit cu consilierul Andrei Fron, iar primarul Leoreanu a cerut tuturor celor desemnați să ia în serios responsabilitatea de membru al comisiei de concurs.

Dacă sunteți nominalizați pe aceaată listă, aș vrea să vă rog în acea zi să vă faceți timp să  fiți prezenți pentru că, dacă unul din membrii comisiei nu este prezent, atunci comisia nu este legal constituită și examenul a căzut. Și e vorba de un om care s-a pregătit, care candidează și nu e corect să ne batem joc de el. Vă rog să respectăm lucrurile pe care ni le-am asumat. Domnul inspector general Viorel Stan mi-a spus că dacă un singur membru nu este prezent, comisia nu este legal constituită”, a afirmat Laurențiu Leoreanu. Consilierul local Daniela Suman a adăugat că ”au venit adrese contradictorii și în ultimul moment” și că membrii comisiei vor trebui să țină cont de toate înștiințările pe care le vor primi și pe parcursul zilei de azi de la Inspectoratul Școlar Județean Neamț.

Proba scrisă a concursului va fi miercuri, 12 octombrie, la Colegiul Tehnic ”Gh. Cartianu” Piatra-Neamț. Accesul candidaților în săli se va face între 9.00 și 9.30. Proba scrisă se va desfășura începând cu ora 10.00 și va dura 120 de minute.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.