Și polițiștii sunt artiști

de | 19/10/2016 | Județean

La Centrul Cultural Mihai Eminescu din Târgu Mureș a avut loc, în perioada 10 – 14 octombrie, cea de-a VII ediție a Festivalului Național al Artiștilor Amatori din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Evenimentul reunește anual cadrele MAI din toată țara, care dau dovadă nu numai de rigurozitate în aplicare legii ci și de imaginație, talent și înclinație spre frumos.

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a fost reprezentat la acest eveniment de agentul șef principal Mihai Coșerariu, din cadrul Postului de Poliție Dămuc. Acesta a participat la secțiunea-muzică folk cu două melodii: “Dacă am putea”, compoziție proprie, și “Capul de la Torda”, din repertoriul lui Gil Ioniță.

Din aproape 50 de participanți la această secțiune, polițistul nemțean a reușit să se claseze pe cel de-al doilea loc, obținând astfel o recunoaștere consecutivă (și la ediție precedentă a obținut locul II) a talentului său de a transmite prin muzică ceea ce simte.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.