Campania „Angajăm parlamentari”: PNL Neamț a depus candidaturile pentru Parlament

de | 26/10/2016 | Județean, Politică

Candidații Partidului Național Liberal Neamț la alegerile parlamentare din 11 decembrie au depus dosarele de candidatură la Biroului Electoral Judeţean miercuri, 26 octombrie.

Lista candidaților PNL pentru Senatul României este deschisă de Eugen Țapu – Nazare, urmat de George Lazăr, Luminița Moscalu, Constantin Ghica și Adrian Ciobanu.

Candidații liberali pentru Camera Deputaților sunt: Mugur Cozmanciuc, Laurențiu Leoreanu, Cătălin Drăgușanu, Gabriela Antipa, Vlad Marcoci, Liviu Cicioc Apetrei, Bogdan Țifui, Andrei Aciocârlănoae, Leonard Achiriloaei și Mihai Obreja.

Pornim la drum cu o echipă completă și puternică, cu oameni cinstiți și de valoare, care vor dovedi în cei patru ani de mandat că sunt în slujba județului Neamț și a proiectului Neamț 2020. În acest sens, astăzi am făcut primul pas pentru ca Partidul Național Liberal să câștige alegerile parlamentare și să aibă un prim ministru liberal, în persoana domnului Dacian Cioloș. În echipa noastră sunt multe persoane care se află la primul mandat, persoane integre, persoane care și-au demonstrat capacitățile profesionale în domeniile în care activează. Obiectivul pe care ni l-am asumat de cinci mandate de deputați și două de senatori este un obiectiv realizabil, iar când spun asta mă bazez pe rezultatele de la alegerile locale, dar și pe capacitatea partidului de mobilizare” a declarat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.