Anunț pentru cetățenii care vor să voteze președintele Republicii Moldova

de | 01/11/2016 | Județean

Alegerile din Republica Moldova sunt extrem de importante pentru cetățenii de dincolo de Prut, fiind pentru prima dată după anul 2000 când președintele țării este ales în mod direct. Iar românii din Republica Moldova au de ales, în al doilea tur de scrutin, între un candidat clar prorus și Maia Sandu, reprezentanta partidelor proeuropene. Dacă Igor Dodon a fost votat mai ales de moldovenii care locuiesc în Republica Moldova, Maia Sandu a câștigat clar votul ”diasporei”, inclusiv al cetățenilor moldoveni care au votat în România.

Turul al doilea al algerilor din republica Moldova va avea loc pe 13 noiembrie, iar Partidul Mişcarea Populară (PMP) Neamț a anunțat că invită toți cetățenii moldoveni aflați în județul Neamț să se înscrie pe listele puse la dispoziție de partid pentru a participa la vot. PMP Neamț va pune la dispoziția cetățenilor moldoveni cel puțin un autocar care va pleca din Piatra Neamț, strada Ştefan cel Mare, nr. 16, până la secția de votare din Bacău. Cei care sunt interesați să ajungă la Bacău pot afla informații suplimentare la numărul de telefon 0233.620.419.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.