Bătrân jefuit de falși angajați

de | 02/11/2016 | Local

Un bătrân din Roman a fost jefuit în propria locuință, după ce a dat drumul în casă unor străini care s-au drept angajați la firma de gaz. Fapta a avut loc marți, în jurul prânzului, dar polițiștii au fost alertați abia la patru ore de la eveniment. Marți, în intervalul orar 12.30-13.00, la apartamentul bărbatului de 84 de ani s-au prezentat două persoane necunoscute, iar sub motivul că sunt angajaţii unei societăți de distribuție gaz au intrat în locuință, pentru a face verificări la instalație.

Astfel că, într-un moment de neatenție, unul dintre cei doi bărbați a pătruns în sufrageria locuinţei, de unde a sustras 2.550 de lei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat și în vederea identificării autorilor.

Polițiștii reamintesc cetățenilor să fie foarte atenți la persoanele străine cu care intră în contact, indiferent de modul în care se întâmplă acest lucru. Și, foarte important, dacă ați fost victima unei astfel de infracțiuni, nu lăsați să treacă timp de la comiterea faptei și sesizați Poliția prin apelul unic de urgență 112!

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.