Lucian Micu rămâne la conducerea Primăriei

de | 07/11/2016 | Local

Lucian Micu, viceprimarul municipiului Roman, va rămâne să conducă Primăria începând de vineri, 11 noiembrie. Laurențiu Leoreanu intră în concediu pentru a se dedida campaniei electorale. Concediul va fi de patru săptămâni.

Aș vrea să vă informez că, începând cu 11 noiembrie, eu am să intru într-o perioadă de concediu. Am să-mi iau câteva zile de concediu anului 2015, neavând nicio zi consumată din concediul anului 2015. Și-am să-mi iau câteva zile, ținând cont de activitățile care vor urma, dar văd că m-a contactat și o răceală foarte puternică, un început de pneumonie și s-ar putea să fiu nevoit chiar mai repede să mă tratez”, a spus primarul Laurențiu Leoreanu.

După concediu, Laurențiu Leoreanu va trebui să decidă între mandatul de parlamentar și cel de primar. Actualul edil se află pe poziția a doua pe lista PNL pentru Camera Deputaților, poziție considerată una eligibilă. Din această perspectivă, el vorbește deja despre cel care va urma să conducă Primăria după parlamentare.

Imediat, primarul va prelua prerogative de primar. De altfel, eu cu domnul viceprimar Lucian Micu, așa cum am mai spus, am colaborat foarte bine în acești ani. Colaborăm încă din anul 2011, de când a venit director la AcvaServ, într-o situație dificilă a acestei societăți și am reușit, împteună, să o scoatem la final; iar din 2012 este viceprimarul municipiului și am avut o colaborare foarte bună”.

Perioada de interimat se va termina după ce Guvernul va decide o dată pentru alegerile locale anticipate și se va afla, în urma scrutinului, numele noului primar.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. ion

    gasca mediocritatilor lu leo la putere – vai saracutu sef a racit la pulmoni

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.