Arest preventiv pentru șapte polițiști de la Poliția Rutieră Piatra-Neamț

de | 10/11/2016 | Județean, Justiție

Șapte polițiști din cadrul Poliției Rutiere Piatra-Neamț vor petrece cel puțin această noapte după gratii. În această după-amiază, Curtea de Apel Bacău a dispus arestarea preventivă a lui Andronic Viorel, Ciolpan Iulian, Berbec Ionuț-Alexandru, Neamțu Constantin, Miziligeanu Bogdan-Eugen, Covasan Dragomir-Loredan și Greaca Marius-Laurențiu pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 10 noiembrie până la data de 9 decembrie.

Această hotărâre poate fi contestată, însă, în termen de 48 de ore de la pronunţare, sau, după caz, de la comunicare. Reamintim că  miercuri, 9 noiembrie, 14 polițiști de la Poliția Rutieră Neamț au fost reținuți sau față de aceștia s-a dispus măsura controlului judiciar. Procurorii DNA îi acuză pe lucrătorii de poliție că au luat mită de 115 ori în mai puțin de o lună. Informații despre modul de operare, așa cum îl prezintă anchetatorii, în acest articol.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.