Doi miniștri și doi prefecți candidează la Neamț

de | 11/11/2016 | Județean, Politică

Județul Neamț a ajuns celebru în țară la alegerile generale din 2012, atunci când în Colegiul 4 Roman – Ion Creangă a candidat Elena Udrea. Ajunsă în Parlament ca urmare a redistribuirii, în ciuda faptului că a primit mai puține voturi decât contracandidatul său de la acea vreme, Elena Udrea a mai venit în Colegiu doar de câteva ori în prima parte a mandatului. După care a avut alte preocupări, mult mediatizate în presă.

Chiar dacă romașcanii par să-l fi iertat pe primarul Laurențiu Leoreanu (cel care a susținut-o puternic pe Elena Udrea în 2012) și 76,94% dintre ei l-au votat, în iunie 2016, pentru un nou mandat, partidele politice au evitat, pe cât posibil, să aducă la Neamț candidat de import. Nu toate au reușit. O analiză despre candidații din județul Neamț realizată pentru Inițiativa pentru o Justiție Curată: Seduși și abandonați de Elena Udrea, nemțenii se feresc de candidaturile din import.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.