Plimbările de seară, riscante pentru bătrâni

de | 11/11/2016 | Actualitate, Local

O bătrână de peste 70 de ani a ajuns la spital cu răni serioase după ce joi seară, aceasta a fost tâlhărită. Bătrâna se deplasa pe strada Anton Pann și s-a luptat cât a putut cu tâlharul care putea să-i fie nepot, dar a fost trântită la pământ.

În urma sesizării primite la dispeceratul Poliției Municipiului Roman, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a cercetat locul faptei și a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, polițiștii de investigații criminale desfășitând toate activitățile în vederea identificării autorului care ar fi deposedat femeia de 77 de ani de o geantă”, a precizat Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Nu este prima dată când persoanele care nu se mai află în putere cad victime celor care profită de carențele legislative și de numărul limitat de polițiști care patrulează în oraș.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.