Angajări la Asistență Socială

de | 16/11/2016 | Administrație, Local, Util

Direcția de Asistență Socială Roman angajează doi inspectori debutanți. Dacă aveți studii superioare și vă tentează să lucrați în domeniu, puteți să vă depuneți dosarul până pe 28 noiembrie. Cele două posturi sunt pentru o perioadă nedeterminată.

”Un post de inspector specialitate debutant la Serviciul beneficii de asistență socială; condiții specifice: studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe economice; vechimea nu este necesară. Și-un alt post, asistent social debutant la Centrul pentru servicii sociale – Casa Pâinii. Condiții: studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul asistență socială ; vechimea nu este necesară. Dosarul de concurs se depune până la data de 28 noiembrie, ora 14:00, la sediul Direcței de Asistență Socială Roman, Biroul financiar contabilitate, resurse umane. Concursul va consta în trei probe: selecţia dosarelor de înscriere, probă scrisă – se va susține în data de 12 decembrie, ora 10:00 –  și interviul, care se va susțne în termen de maximum patru zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise”, a precizat Constantin Cudalb, purtătorul de cuvânt al Primăriei Roman.

După afişarea rezultatelor obţinute la selecţia dosarelor, proba scrisă şi interviu, candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţie în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului selecţiei dosarelor, respectiv de la data afişării rezultatului probei scrise și a interviului.

Informații suplimentare se pot obține la biroul financiar contabilitate, resurse umane, de pe strada Sucedava nr.3 sau telefon: 0233/743.100.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.