Căutată de cei dragi. Dacă ați văzut-o, anunțați Poliția!

de | 18/11/2016 | Actualitate, Județean

Poliţiştii caută o tânără, de 14 ani, din orașul Roznov, care a plecat de acasă. Persoanele care pot să ofere informaţii cu privire la aceasta sunt rugate să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

În ziua de 15 noiembrie, dispeceratul Poliției orașului Roznov a fost sesizat cu privire la faptul că în seara zilei de 12 noiembrie minora Bianca Georgiana Horciu, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.
Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând cercetarea la fața locului, cât și celelalte investigații pentru identificarea minorei.

Minora are 1,55 m., înălţime, constituţie atletică, păr șaten, lung și ochii negri. La data dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip jeans, o bluză gri și purta o pereche de adidași de culoare roșie.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.