Contestații la funcția de director de școală în zona Roman

de | 23/11/2016 | Educație, Local, Rural

Miercuri, 23 noiembrie, a fost ultima zi în care s-au putut depune contestații la concursul pentru directori și directori adjuncți, organizat de Ministerul Educației. În zona Roman sunt trei contestații, din partea unor candidați care au trecut de proba scrisă, dar nu au ajuns să fie confirmați pe funcție din diverse motive.

Maria Campău vrea să rămână la șefia Școlii Gimnaziale ”Vasile Alecsandri” și a contestat rezultatul concursului derulat luna trecută. Atunci, Maria Campău a fost surclasată de Roxana Pătrăuceanu (Ciuștea), cea care a mai deținut funcția în trecut. Diferența între punctajele finale obținute de cele două candidate a fost de doar 250 de sutimi.

Disputată este și funcția de director la Liceul Tehnologic ”Vasile Sav”. Contestația a fost depusă de profesorul Magdalena Gheorghiță, fost director al Clubului Copiilor Roman. Magdalenei Gheorghiță i-a fost respins planul managerial. Cel care a trecut cu brio de toate probele concursului a fost profesorul Dan Zaharia.

La Școala Trifești vrea să fie director Elena Duminică, dar aceasta nu a convins comisa de concurs cu oferta managerială și a fost respinsă. Un alt candidat pentru conducerea Școlii Trifești a fost Pavel Petrea, dar acesta nu a trecut de proba CV-ului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.