Moș Nicolae și-a trimis ajutoarele la Poienița

de | 25/11/2016 | Educație, Rural

Moș Nicolae a avut ajutoare de nădejde, care au ajuns joi, 24 noiembrie, în localitatea Poienița. 90 de copii, elevi ai Colegiului „Ferdinand” din Bacău, au fost mesagerii lui Moș Nicolae și au adus daruri copiilor parohiei, încântându-i și cu un colaj de colinde și obiceiuri de iarnă.

Vizita la Poienița s-a desfășurat în cadrul proiectului “De la suflet la suflet”, încheiat între Școala Gimnazială „Dr. Al Safran”, Grădinița P.P. nr. 24, Colegiul Ferdinand din Bacău, Școala Gimnazială Poienari și Parohia „Sf. Mare Mucenic Dimitrie” Poienița. Activitatea s-a desfășurat la Școala Gimnazială Poienari, structura Poienița. Elevii din ciclul primar au pregătit un moment artistic în semn de mulțumire și prețuire pentru musafiri.

Sunt foarte bucuroasă că mă aflu aici. Mi-au fost foarte dragi copiii și mi-a plăcut mult cum am fost primiți. Au fost foarte încântați de darurile primite și sper să păstrăm legatura”, a spus Cristiana Tăbăcaru din clasa a VI-a B, de la Colegiul Ferdinand. „Am primit cadouri multe si frumoase. Am avut emoții când am văzut câți copiii au intrat în școala noastră. A fost foarte frumos”, a zis David Panainte, din clasa a IV-a, de la Școala Poienari.

Mulțumesc tuturor celor implicați în proiect, în special doamnelor profesoare Gabriela Ciuche, Laura Gavriliță, Loredana Curbăt, Nicoleta Grozav, Mihaela Munteanu și Pitica Veronica, doamnei director a Școlii Gimnaziale Poienari, Daniela Socea, și doamnelor învățătoare Gabriela Popescu, Mariana Rotariu și Marilena Enache. Următoarea întâlnire din cadrul proiectului va avea loc pe 6 decembrie, de Sf. Nicolae, când alt grup de 65 de elevi va poposi cu daruri la scumpii noștri copii. Bunul Dumnezeu să primească jertfa și să răsplătească fiecăruia la timpul potrivit”, a declarat preotul paroh Gabriel Adrian Andrei.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.