„USR Neamț te ascultă! Spune-ne opinia ta!”

de | 27/11/2016 | Județean, Politică

Nemțenii sunt invitați să transmită politicienilor care sunt problemele cu care se confruntă, dar și proiectele de succes din județul Neamț, pe care le-ar dori continuate. USR Neamț îi invită pe cetățeni să comunice online, prin completarea unui chestionar.

Vă rugăm să ne acordați cinci minute și să completați chestionarul de mai jos. USR Neamț este interesat de părerea voastră în legătură cu câteva subiecte-cheie pentru județul nostru. Doar împreună vom schimba în bine actuala clasă politică și doar împreună vom putea imbunătăți pe termen lung situația din județul Neamț”, este îndemnul USR Neamț, postat pe Facebook.

În acest chestionar sunt incluse întrebări legate de percepția nemțenilor privind calitatea infrastructurii, a serviciilor de sănătate și de educație, privind nivelul de politizare al instituțiilor publice din județ și dezvoltarea economică eficientă.

Acest chestionar include, de asemenea, și întrebări deschise privind principalele probleme cu care se confruntă orașele din județ, dar și lucrurile bune care s-au întâmplat în Neamț în ultimii ani și care trebuie continuate.

Echipa USR Neamț dorește prin acest chestionar să afle și ce își doresc nemtenii de la reprezentanții județului în Parlamentul României și ce întrebări ar adresa candidaților USR pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Uniunea Salvați România este o platformă politică apropiată de cetățean. Credem că politicienii trebuie să coboare în stradă și să îi asculte pe cei pe care îi reprezintă. Credem că deciziile cu adevărat în interesul cetățenilor pot fi luate doar împreună cu aceștia, prin consultări reale, nu doar prin mimarea populistă a unor dezbateri. Modalitatea actuală de a face politică trebuie schimbată dacă vrem să punem România pe un făgaș sănătos”, a afirmat Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

Toate răspunsurile nemțenilor vor contribui la stabilirea listei de priorități a USR Neamț pentru perioada următoare.

Puteți găsi acest chestionar pe site-ul lui Iulian Bulai, pagina de Facebook a USR Neamț sau aici.

* acest articol este un advertorial

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.