Taximetrist cu alcool la bord

de | 04/12/2016 | Actualitate, Județean, Local

Polițiștii au depisat, într-o singură zi, patru conducători auto aflați sub influența alcoolului. S-a întâmplat la Târgu Neamț – doi șoferi, la Gârcina și la Botești. Cei patru a fost depistați în trafic înainte ca starea lor să provoace un eveniment de circulație nedorit.

Nu la fel s-a întâmplat vineri, 2 decembrie, în Roman, pe bulevardul Republicii. Atunci, un taximetrist a intrat cu mașina într-un Volskwagen. Taximetristul avea aceeași direcție de mers ca și autoturismul din fața lui, dar nu a păstrat o distanță corespunzătoare și s-a produs impactul. Când au ajuns la fața locului și au început cercetările, olițiștii au înțeles și de ce taximetristul nu a fost în stare să aprecieze corect distanța: avea o alcoolemie de peste 1‰ alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii au reținut permisele de conducere conducătorilor auto și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.