Sărbătoare la Spitalul de Psihiatrie

de | 06/12/2016 | Local, Sănătate

Spitalul de Psihiatrie ”Sf. Nicolae” şi-a celebrat patronul spiritual. Pentru angajați dar, susține conducerea instituției, și pentru pacienți au fost organizate mese festive și alte surprize.

Astăzi, de Sfântul Nicolae, am decis să facem, ca în fiecare an, o masă festivă pentru pacienţi, o slujbă de pomenire şi o slujbă specifică acestei sărbători, un consiliu de administraţie festiv în care ne expunem, bilanţul anului ce tocmai a trecut şi, în acest context, am decis să le oferim pacienţilor mici momente de bucurie”, a afirmat dr. Anca Hâncu, managerul Spitalului de Psihiatrie ”Sf. Nicolae”.

dr. Anca Hâncu

dr. Anca Hâncu

Fiind un moment de final de an se face acum şi trecerea în revistă a lucrurilor care au fost realizate în unitatea sanitară. Am reuşit, cu eforturi şi cu ajutor din partea susţinătorilor noştri, din partea Consiliului Judeţean, Direcția de Sănătate Publică şi Casa de Asigurări care ne finanţează, am reuşit să angajăm personal, am angajat doi medici, cinci infirmieri, doi îngrijitori, personal de supraveghere pentru pacienţi, încercând cât de cât să ne apropiem de normativul propus de Ministerul Sănătăţii. În afară de angajările de personal, am mai reuşit să facem investiţii, am reuşit să cumpărăm două trolere pentru aparatele de urgenţă, boiler la centrala termică, programe pentrru salarii, licenţe, reparaţiile curente care sunt necesare totdeauna în spital”, a precizat Anca Hâncu.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.