„Duminică, în sfârșit, ai cu cine!”

de | 09/12/2016 | Politică

Alegerile de duminică nu reprezintă doar șansa României de a continua pe drumul pro-european și al luptei anticorpuție.

Alegerile de peste două zile reprezintă șansa de a avea în Parlament membri ai USR, oameni curați care să nu lupte pentru privilegii, ci pentru transperență, parlamentari care să vorbească mai puține și să facă mai multe.

Alegerile de pe 11 decembrie reprezintă șansa miilor de familii de nemțeni de a se reuni, odată ce un Guvern condus de premierul Dacian Cioloș va aplica măsuri de reintegrare a românilor care acum muncesc și locuiesc în străinătate.

Eu știu pentru ce votez. Eu votez pentru USR, pentru oameni cinstiți și competenți, pentru oameni curați. Nu pentru politicieni de meserie, ci pentru oameni care, pentru o perioadă limitată în cursul vieții lor, se implică în viața publică pentru a contribui la primenirea României. Îi întreb pe cei nehotărâți: voi știți pentru cine votați dacă nu vă prezentanți la vot? Votați pentru PSD, votați pentru cei care ne-au condus în ultimii 26 de ani, votați pentru pensii speciale, votați pentru imuntăți parlamentare, votați pentru jaf. Îi îndemn pe toți cei care au solidarizat cu noi în cursul săptămânilor de strângere de semnături și în ultimele săptămâni de campanie să meargă la vot și să ne voteze. În perioada de campanie electorală au fost mii de nemțeni care mi-au spus că i-am convins să meargă la vot. Le mulțumim și îi rog să mai vorbească cu încă zece oameni, să meargă și ei la vot. pentru că duminică, în sfârșit, ai cu cine!”, a declarat Iulian Bulai, candidat USR pentru Camera Deputaților.

  • acest articol este un advertorial

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.