Mesajele liberalilor către nemțeni

de | 12/12/2016 | Județean, Local, Politică

Rezultatele sub așteptări de la alegerile de duminică au lăsat un gust amar tuturor membrilor și simpatizanților PNL Neamț. Cu toate acestea, liderii partidului au transmis mulțumiri alegătorilor și au promis reformă.

Laurențiu Leoreanu, președintele PNL Roman, a scris, luni după-amiază, un mesaj de mulțumire adresat romașcanilor.

Dragi romaşcani, vă mulţumesc! Vă mulţumesc pentru că iubim la fel de mult acest oraş, pentru care luptăm şi ne dorim mereu mai mult şi mai bine! Vă mulţumesc pentru răbdare, înţelegere şi încrederea că împreună putem sta demni şi cu pieptul în faţă! Vă mulţumesc pentru că înţelegem valorile reale ale vieţii şi pentru că ne zbatem cu putere pentru ele! Vă mulţumesc pentru că aveţi încredere în mine, în noi şi în drumul pe care am pornit cu speranţă! Vă mulţumesc pentru tot ceea ce am realizat împreună! Vă mulţumesc pentru tot, mă înclin şi mă oblig să fiu şi mai departe omul pe care Romanul îl merită!”, a scris Laurențiu Leoreanu pe Facebook.

Liderul liberalilor nemțeni a spus că PNL Neamț va face o analiză serioasă a acestui rezultat și va continua să lupte pentru dezvoltarea județului.

Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați participat la vot și celor care ne-ați acordat votul. Vom respecta decizia alegătorilor, însă ceea ce pot spune este că nu vom înceta să ne preocupăm de problemele tuturor cetățenilor din județul Neamț. Pentru că ele există și nu vor dispărea peste noapte. Vom continua, atunci când va fi cazul, să reclamăm derapajele și vom merge înainte cu scopul de a pune în practică proiectele de dezvoltare ale județului, pentru că nemțenii merită să trăiască mai bine. Totodată, vom analiza cu seriozitate pentru a vedea care au fost nemulțumirile voastre cu privire la PNL pentru a continua reforma și pentru a răspunde nevoilor cetățenilor. Vă mulțumesc încă o dată. Poate am pierdut o bătălie, dar obiectivul final este demararea procesului de dezvoltare al județului și al zonei Moldovei. Centenarul Marii Unirii nu trebuie să ne prindă divizați, cu resentimente sau ură alimentată superficial, ci făcând ceva pentru țară, pentru români”, a precizat Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.