„Sper ca cetățenii să fie mulțumiți peste patru ani de votul dat”

de | 12/12/2016 | Județean, Local, Politică

Județul Neamț a votat în proproție covârșitoare pentru PSD, atât la Senat, cât și la Camera Deputaților fiind înregistrate procente mai mari de 50% pentru social-democrați. Președintele PSD Roman a declarat, la scurt timp după numărarea completă a voturilor din județ, că a fost un rezultat peste așteptări.

Este un vot la care nu ne așteptam nici noi. Cred că este ca urmare a faptului că am reușit să prezentăm cetățenilor un program de guvernare realist, fezabil și, totdoată, am reușit să câștigăm încrederea tuturor prin campania pe care am făcut-o, o campanie care s-a bazat mai mult pe programu lde guvernare, nu pe atacuri sau pe povești spuse și în benzi frumos desenate. De asemenea, pentru mine este o surpriză extraordinar de mare și mă bucur extraordinar de mult că romașcanii au înțeles că PSD la Neamț a prezentat niște oameni serioși și niște oameni care-și țin cuvântul dat. Le mulțumesc din suflet tuturor romașcanilor pentru votul lor atât pentru Senat, cât și pentru Camera Deputaților, le mulțumesc nemțenilor care au avut încredere în noi și sperăm și ne dorim ca, în continuare, ajungând în Parlament, să facem mai bună viața romașcanilor și a nemțenilor. Noi plecăm la drum cu gândul de a nu dezamăgi și sperăm ca nemțenii, peste patru ani, să poată fi mulțumiți de votul pe care l-au dat pe 11 decembrie”, a afirmat Dan Manoliu, președintele PSD Roman.

În continuare se așteaptă calculul de la Biroul Electoral Central pentru a se ști exact cui se vor distribui cele trei mandate de deputați și două de senator care au rămas pentru etapa redistribuirii. social-democrații speră să mai obțină un mandat de deputat și unul de senator.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.