Sătucul lu Moș Crăciun, fără patinoar

de | 14/12/2016 | Administrație, Local

Sătucul lui Moș Crăciun ar putea rămâne mai sărac. Firma care a semnat acordul de asociere cu municipiul Roman vrea 30.000 de euro pentru a amenaja în parcarea din zona Colegiului Roman-Vodă un patinoar. Dar această sumă nu a fost trecută în acord și, cu toate acestea, amenajarea patinoarului reprezintă una dintre clauzele contractului.

Agentul economic a motivat solicitarea prin achiziționarea unui sistem de aproximativ 300.000 de euro pentru amenajarea unui pationar. Autoritățile locale au declarat că nu vor da niciun ban pentru patinoar, fiindcă acordul de asociere, care a fost aprobat prin vot în ședință de Consiliul Local, nu prevedere nicio alocare financiară din partea Primăriei Roman. Sătucul lu Moș Crăciun va fi deschis sâmbătă, 17 decembrie.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.