Se vor construi încă două blocuri ANL

de | 14/12/2016 | Administrație, Local

Consilierii locali s-au reunit de îndată pentru a vota,printre altele, un proiect referitor la contrucția a două blocuri ANL. Primaul pas: inventarierea terenurilor. Terenul pe care ar urma să se construiască cele două blocuri ANL are o suprafață de 2.592 de metri pătrați și se află în aceeași zonă în care este deja un cartier cu imobile de acest tip.

Discutăm despre un teren în strada Moldovei fără număr; din discuțiile pe care le-am avut la București, la Agenția Națională de Locuințe pentru tineri, am obținut finanțare, anul viitor, pentru două blocuri ANL. Și trebuie să le dăm terenul, trebuie inventariere, cadastrare și facem acest demers”, a afirmat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.

În Roman sunt, la acest moment, 310 locuințe ANL, în blocurile de pe Vasile Lupu și de pe Ștefan cel Mare.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.